2018-05-02

Sa invatam sa gandim pozitiv

Sa invatam sa gandim pozitiv, Adevarata bogatie se afla in propria dumneavoastra fiinta.Acolo trebuie sa cautati implinirea celor mai arzatoare dorinte. Marele secret al tuturor geniilor din toate epocile este capacitatea extraordinara de a intra in contact cu puterile subconstientului lor si de a le folosi corespunzator. Si dumneavoastra puteti face la fel . Subconstientul cunoaste rezolvarea oricarei probleme.Daca ii sugerati inainte de a adormi Doresc sa ma trezsc la ora 6 el va va trezi exact la aceasta ora.
subconstientul este creatorul corpului dumneavoastra si ii sta in putere sa va vindece de orice boala.sugestionati-l in fiecare seara cu idea unei sanatati perfecte si el fiind servitorul dumneavoastra fidel se va supune.
Orice gand contituie o cauza , orice situatie reprezinta un efect.
Daca doriti sa scrieti o carte , o minunata piesa de teatru , sa tineti conferinte , sugestionati-va subconstientul cu putere, din tot sufletul si el va va raspunde cu siguranta.
sunteti asemenea unui capitan ce-si conduce vaporul. Trebuie sa dati ordine potrivite (sugestii si imagini mentale)subcnstientului ,care controleaza si guverneaza toate experientele vietii dumneavoastra.
Nu spuneti niciodata (Mi-e imposibil) sau (Nu am mijloace sa......). Subconstientul va prelua aceste sugestii si va face astfel incat sa nu aveti bani sau sa nu puteti face ce v-ati propus. Afirmati mereu (Imi sta in puteri sa fac orice datorita subconstientului meu)
Legea ce sta la baza intregii manifestari este legea credintei. Credinta este gandul intretinut permanent si in mod constient . Respingeti cu fermitate orice gand ca cineva sau ceva v-ar putea face rau. Aveti incredere in uriasa putere a subconstientului de a va vindeca , inspira , revitaliza si imbogati.
Schimbati-va radical, in sens benefc, modul de a gandi numai in acest fel va veti influenta pozitiv destinul




Darina Moscovici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

SA NU UITAM SA II MULTUMIM LUI DUMNEZEU PENTRU GRIJA LUI FATA DE NOI SI PENTRU AJUTORUL LUI.

                                  MULTUMIRE PENTRU                                                                             DUMNEZEU. ...